Két hétvége eseményei

2009.11.05. 12:44

Sajnos nem tudtam az utóbbi időben blogolni, ellenben haladtam a géppel, az egyik blokkfelfogatófület újrahegesztettem, blokkfeleket szétkaptam szakszerűen, ellenben az előző barbár állattal, aki hidegvágózott, ezzel letörve az egyetlen papíros blokk jobb hátsó felső fülét, aminek a hegesztése jelenleg zajlik. Elhatároztam, hogy beindítom a "Chopper"-nek nevezett valamit, de hirtelen megakadtam, és elment a kedvem, amikor megláttam azt a hatalmas kábel össezvisszaságot, és a fesszab' hiányát. Ekkor döntöttem el, ennek az ellenkezőjét, szétszedem azt is, egyenlőre csak a hengereket, meg a gyújtást szedtem le, mint a képen is látszik, egy tűgörgő (vagy gyűrűdarab?) megnyirbálta a balhengerben lévő jobbos dugattyút, ami ráadásul fordítva is van berakva... :) Valószínűleg ezért sem indult be...
Egy kedves ismerősömnek hála kaptam rengeteg gyári alkatrészt nagyon jó állapotban, nemtudom, hogy hálálom meg neki, de az biztos, hogy egy nagyon naggyal jövök neki. :)
Illetőleg találkoztam a bordó gép eredeti tulajával, a szerződést már meg is írtuk, remélem minél hamarabb elbattyoghatok vele az NKH-hoz.
És jöjjenek a képek:

 

süti beállítások módosítása