Baj van baj...

2010.04.22. 15:38

...már megint.

Igéretet kaptam a Futár motorosbolt tulajától, hogy szerez nekem Csepptankos dugattyút, ami ugyanaz, mint a 634-esé, csak 15 milis csapszegű. Beszélt is a nagykerrel, akik viszont neki adtak erre igéretet. Kaptam a választ:három hét múlva telefonáljak, mert rendelni kell nekik is. Eltelt a három hét, telefonáltam.
"Nincs dugattyú, mivel nem keresték, decemberben leállították a gyártását, nem is lesz"

És akkor most vajon mi legyen?
Szétszedni a blokkot nem szeretném, főtengelyfelújításra (hajtókarcserére) nincs pénzem.
Hajtókar felső szemében a bronzperselyt szabad vajon dörzsárral kibővíteni, esetleg újat esztergáltatni hozzá 16-os belső mérettel?
Vagy hagyjam így ciripelni a "gyári", minimum kétszersült dugattyúival?
 

Tippeket, és ötleteket várom a kommentbe.

A projekt jelenleg áll, jogosítványt csinálok, hamarosan Kreszvizsga, drukkoljanak. ;)
 

Eladó Bőrcuccok

2010.04.18. 23:43

Ha valakit érdekel, Édesanyámnak volt pár "gerinces" megrendelője, akik miután megrendelték, és elkészült, nem vették át a kabátjukat, mellényüket, stb., ugyanitt találhatóak használtak is, amik a szezon végén raktáron maradtak, tessék szemezgetni!
Ha valamelyik megtetszett, írjanak a turcsanyiszucs@gmail.com címre a lényeg, hogy a levél tartalmazza a kép linkjét, így kérésre meg tudjuk adni a pontos méreteit, és esetleg egyéb képeket is tudunk róla készíteni.
Átvehető a helyszínen, Szarvason, vagy Budapesten, de a postázás is megoldható.

Hát ez meg mi a lóf***????

2010.04.12. 13:36

Bocsánat a kissé vulgáris címért, a képek láttán szerintem hamar megértik, miért ez a mondat villant be először elmém pöcegödrének mélyéről.
A történet annyi, hogy ezeket a cuccokat is a Szarvasi *************** ZRT.-re bíztam krómozásképp (sejtettem, hogy nem lesz szép, de arról nem volt szó, hogy használhatatlan is lezs utána). A kapaszkodón maradt egy körömhegynyi festék, amit nem tudtam semmivel sem leszedni, mert olyan mélyedésben volt, mondta az ismerősöm, aki bevitte, hogy nembaj, majd lesavazzuk... Hát jól le lett savazva, pedig majdnem egy órán át csiszoltam előtte itthon, hogy egyenletes felülete legyen, megjegyzem, fémtiszta volt mindkettő, amikor beadtam. Nagyjából másfél hete kaptam a telefont a fiától (akinek ezúton is köszönöm mégegyszer a kábelezésben való tevékeny részvételt), hogy:
-kész a cucc, elvihetem? Ezeröt lesz.
-Mondom jó, de annyiért csillogjon is.
15 perc múlva személyesen:
-"Hát nem lett a legszebb"
-(na itt jön a cím)

Előre meg lett beszélve, hogy zsugorcsövet raknak a ricnire épp azért, hogy ne fogyjon el legalább az illeszkedő felület, és a menet. (Megjegyezném, e kettő a krómozotton jobban mutatott, mielőtt bevittem)...

A srác rendes volt, nem kért végül ezért pénzt, de ezt én sajnáltam a legjobban, végülis nem ő, és valószínűleg nem is az apja volt ekkora gyökér, hanem ak, aki ezt addig áztatta, amíg papírvékony nem lett...
 

Egy kis reklám.

2010.04.05. 18:20

Eladóvá vált a maradék, akit érdekel, jelezzen.
Blogolvasóimnak 10% kedvezmény! :)

http://veteranapro.hu/szolo-motorkerekpar/4280-jawa-360-csepptankos

Napi képadag

2010.04.04. 23:07

Tegnap lefelejtődött, de ma megtisztelem a Tisztelt Blogolvasóimat néhány képpel.

süti beállítások módosítása