Kész...de mostmár tényleg.

2010.10.05. 19:59

Az elmúlt hétvége során bejártam Kecskemétet, Szolnokot alkatrészek után kutatva, szereztem is egy újabb elsőlámpát, mert ugye sose lehet elég hibátlan a pillanatnyi, illetve Szolnokon majdnem szívbajt kaptam, amikor a szemem láttára túrtak ki a kupacból egy a kitámasztó rögzítésére szolgáló rugóacél lapkát, amit még élőben egy csepptankoson sem láttam, csak hallottam, hogy létezik. Próbáltam alkudozni, végül letettem róla, bánatosan baranoltam tovább, mikor hátulról megszólított egy ismerősöm, mellette az illető, akinél a lemezke volt, mint megtudtam, őt én már ismertem, de eddig csak az éteren keresztül beszéltünk, Zénó21 álnéven garázdálkodik, és még pár hónappal ezelőtt hozzájárult Jawám fejlődéséhez egy elsőlámpával, egy hibátlan hátsó izzófoglalattal, egy kipufogóhollanderrel, egy pár hangtompítófurulyával, és még pár aprósággal, amit ezúton is ismételten köszönök.
Szóval a lényeg, hogy Zénó végül megszánt, és elcserélte velem a lemezkét egy hátsólámpa alá artozó gumira, így a végére jól jöttem ki.
Vettem még két új FAR (olasz) tükröt is, szélesebb látószögű, domborított, és nekem nagyon bejön. :)
Hazaérve Szolnokról nekiindultam a Jawának, feltettem a lemezkét, a tükröket, majd indítás következett...volna szikra sehol...berágtam, elegem van, megy rá a megszakítós.
Besötétedett, estére már hideg is lett, meg pára, nem volt kedvem kint csinálni. Reggel folytattam, délre sikerült szikrát csiholni, előgyújtás belőve, akku feltöltve, balhenger szépen muzsikál, a jobb már kevésbé, durrog-csattog de ez betudható az öreg kondenzátoroknak, így azt még veszek a tökéletesség érdekében.
 

süti beállítások módosítása