2009.11.19.

2009.11.21. 22:49

Megjött az első horganyzott szállítmány, nem a legszebb, de még így is jobb, mint ha drótkefézve visszaraktam volna, esetleg egy réteg kályhaezüsttel lefestem őket... :)
Ezen felül voltam még a motor előző tulajánál, megtalálta az első meg a hátsólámpáját a motornak, így tulajdonképp kijelenthetem életem kb 46. motorjánál, hogy végre vetem egy kosaras motort, aminek minden porcikája megvolt az előző tulajnál. (Naigen, mert a blokkot még nem raktam össze... :) ) Sajnos a lámpakeret sérült, egyszer csúszhattak vele, hát ez van... börzén előbb-utóbb csak találok egy másikat... :)

A bejegyzés trackback címe:

https://jawa360.blog.hu/api/trackback/id/tr31542739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BDC_Robi 2010.01.01. 21:19:22

Szia Tyer!
Hol horganyoztattál és mennyiért?
Tetszik a blog, csak így tovább.
Ha a hiányzó cuccokat összeírod lehet hogy tudok segíteni a beszerzésükben, és valamelyik börzén át is tudnád venni, mint a Mustang kipuffot.

Robi

TyerCorp01 2010.01.02. 10:53:46

@BDC_Robi:
Szia!
Szarvason a Vas és Fémipari zrt-nél, ahol csillárokat, meg kávéfőzőket gyártanak, a krómjuk nem tökéletes, koránt sem, egyenlőre csak azért vittem oda pár cuccot, hogy addig se rohadjon, a horgany viszont egész jónak tűnik, igazából nem tudom, mennyiért dolgoznak, nekem 1500 forintomba(meg egy liter mézes szilvapálinkába) került(mondjuk tőle kaptam előtte a kisebbik ládákban lévő jawa cuccokat ingyen) ez az egész, bár "haveri" alapon csinálták. Megoldhatjuk ezt is úgy, hogy elhozod valamelyik börzére a cuccokat, én leadom, 1-2 héten belül megcsinálják, és visszaadom, de ha úgy gondolod,adok telefonszámot, és Magad is intézheted.
Hogy mi kell még?
Első lámpaüveg foncsorral, hangtompítófurulyák, baloldali doboz belső fele(az akkus), ha nincs kirohadva, és nincs rajta plusz furat, majrévasnak az az ülés alatti vázeleme, főtengely, aminek jók a kúpjai, és nem forog el rajtuk a csapágy, jó 634-é is, vagy valamely 6 voltos 350-es ČZ-é is jó, illetve 634 gyújtás kompletten (bár állórészem van, csak nem tudom, hogy működik-e)

BDC_Robi 2010.01.03. 23:42:29

@TyerCorp01:
Az alkatrészeknek utánakérdezek hátha van valakinél.
A horganyzásról köszi az infót, még végiggondolom hogy hogy legyen.
süti beállítások módosítása